Assenaar en Groninger aangehouden voor meerdere woninginbraken
112

Assenaar en Groninger aangehouden voor meerdere woninginbraken

In de nacht van 8 op 9 september zijn op de Hoofdvaartsweg in Assen een 20-jarige man uit Groningen en een 27-jarige man uit Assen aangehouden. Zij worden er van verdacht meerdere woninginbraken te hebben gepleegd.

In de auto waarin het tweetal werd aangehouden werden onder andere sieraden aangetroffen. De politie vermoedt dat deze sieraden afkomstig zijn van een woninginbraak. Deze woninginbraak is vermoedelijk gepleegd in de nacht van dinsdag op woensdag in Midden of Noord Drenthe. De herkomst van de sieraden is tot nu toe onbekend.

De sieraden kunnen grote emotionele waarde hebben en we geven ze graag terug aan de rechtmatige eigenaar. Past u op een woning van familie, vrienden of buren, zou u dan eens poolshoogte kunnen nemen bij de betreffende woning? Of is er onlangs bij u ingebroken? Wellicht zijn dit dan wel uw sieraden. De verdachten zitten nog vast en het onderzoek is in volle gang, aldus de politie.

Is er bij u ingebroken en heeft u nog geen melding gedaan of herkent u de sieraden? Meldt het bij de politie via 0900-8844 onder vermelding van 2020248985.

Tiplijn