Politie zoekt fotos of filmpjes van brandjes waar veel jeugdoverlast is
112

Politie zoekt fotos of filmpjes van brandjes waar veel jeugdoverlast is

In Assen en dan voornamelijk in de wijk Marsdijk zijn in de afgelopen dagen meerdere containers in brand gestoken. Dit alles vond in de nachtelijke uren plaats. De politie roept op om informatie en eventueel beeldmateriaal met de politie te delen.

Afgelopen nacht, 26 juni om 02.20 uur was het weer raak. Dit maal aan het Beemdpad. De gehele avond was het al onrustig in de wijk. Er kwamen verschillende jeugdoverlast meldingen binnen. Eerder op de avond was er al een container in de nacht gestoken op de Kipheugte. Om 02.20 uur was er dus weer een container in de brand gestoken, laat de politie weten. Deze stond in een steeg, tussen verschillende woningen. De politie vervolgt: Een buurtgenoot was gelukkig oplettend en kon het vuur uit maken. Hij heeft erger voorkomen.

Omdat er de laatste tijd veel brandjes zijn, is de politie op zoek naar beeldmateriaal en informatie: Mocht er in de buurt weer veel jeugdoverlast zijn en ontstaat er weer een brand, dan zijn wij op zoek naar fotos of filmpjes. Deze kunnen we gebruiken voor verder onderzoek. Wees alert en geef ons informatie.

De branden in de afgelopen 7 dagen waren op zaterdag 20 juni 01.30 uur Dr. J.M. den Uylplantsoen, zondag 21 juni 03.00 uur Koopmansplein en woensdag 24 juni 01.45 uur Perenstraat. De politie waarschuwt de veroorzakers: Doe het niet, de branden kunnen groter worden en een gevaar voor goederen en personen worden. Je speelt dan met mensenlevens.

Heb je informatie, laat het dan weten via een persoonlijk bericht via één van de sociale media-kanalen of bel naar 0900-8844.

Tiplijn