Vrouw (23) uit Assen ernstig gewond door dranghekken op de weg
112

Vrouw (23) uit Assen ernstig gewond door dranghekken op de weg

Woensdagavond is op het Koopmansplein in Assen een 23-jarige vrouw ernstig gewond geraakt.

De vrouw reed met haar scooter langs het Koopmansplein toen er plotseling dranghekken midden op de weg lagen. Deze hekken waren door vermoedelijk door enkele jongens midden op de weg geleged. Deze heb ik, doordat het regende en donker was, niet gezien. Hierdoor ben ik van mijn scooter gelanceerd en op mijn hoofd terecht gekomen, schrijft zij op facebook.

Zwaar vuurwerk
Als dat nog niet alles was, begonnen ook nog jongens met zwaar vuurwerk naar de vrouw te gooien: Meisjes in het algemeen hebben mij geprobeerd veilig te houden, terwijl dezelfde jongens nog probeerden nitraten naar mij te gooien. Ik lag voor zover ik weet buiten bewustzijn op de grond. Ik kan mij door de harde klap niks meer herinneren.

Letsel
Zij ligt door dit incident met ernstig letsel nog steeds in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij heeft onder andere letsel aan haar schedel, oor en kaak.

Getuigen
Van dit incident zoekt de politie getuigen. Bent u hiervan getuige geweest? Neem dan contact op met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2019242642.

Tiplijn