Man zwaar mishandeld in de binnenstad van Assen
112

Man zwaar mishandeld in de binnenstad van Assen

In de nacht van donderdag op vrijdag is in de binnenstad van Assen een 48-jarige man uit Voorthuizen zwaar mishandeld.

De mishandeling vond tussen 03:30 uur en 03:55 uur aan de Kruisstraat plaats.

Het slachtoffer liep met twee vrienden in de Kruisstraat waar zij drie mannen tegen kwamen. Volgens een vriend van het slachtoffer zochten de andere mannen ruzie. Na een korte woordenwisseling kreeg de man uit Voorthuizen uit het niets een klap in zijn gezicht. Door de klap viel hij hard op de grond. De verdachten gingen er hierna vandoor.

Het slachtoffer is ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. Daar werd vastgesteld dat de man zijn kaak heeft gebroken en ander letsel aan zijn hoofd heeft opgelopen. Het slachtoffer is vrijdagavond geopereerd.

Vrijdagmiddag informeerde de vriendin van het slachtoffer de politie over de ernst van de verwondingen. Van de verdachte is een summiere omschrijving bekend: drie getinte mannen, leeftijd 25 tot 35 jaar.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Heb je iets van de mishandeling gezien, de daders zien lopen en/of meer informatie over deze zaak? Bel dan de politie via 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2019165810.

Erik Smit
Tiplijn