Gouden ringen en fotos na inbraak in Peelo gezocht
112

Gouden ringen en fotos na inbraak in Peelo gezocht

Woensdag op donderdag is er bij een woning in Peelo ingebroken en hebben de laffe daders gouden sieraden van haar overleden moeder en overleden oma gejat.

Via facebook probeert de eigenaresse haar spullen terug te krijgen: Mensen in de omgeving van Assen en omstreken, zouden jullie voor ons maar voornamelijk mijn vader willen uitkijken naar mensen die goud verkopen?

Waardevolle spullen
De inbraak vond in de nacht van woensdag op donderdag plaats. Diverse waardevolle spullen werden door de daders meegenomen. De laffe daders hebben gouden sieraden van mijn overleden moeder en mijn overleden oma gejat. Verder is er een iPhone 7 gejat van mijn zusje met daarop allemaal foto s van mijn moeder. Op beide ringen staat de datum 06-07-1995 en op de ene ring staat de naam Jan en op de ander de naam Sandra gegraveerd.

Dierbaar
Op facebook schrijft de bewoonster dat zij graag speciaal de ringen terug wilt: Je snapt dat de telefoon ons niets doet. Die mag je van mij part houden. Maar we willen de foto s en sieraden die ons dierbaar zijn en het enige wat er nog van die 2 personen is terug! Dus mochten jullie iets voorbij zien komen, neem dan graag contact met 1 van ons op!. Het adres is bij deze redactie bekend.

Getuigen
De inbraak heeft naar alle waarschijnlijkheid tussen 21.00 en 23.00 uur in Peelo plaatsgevonden. Er is een verdachte auto gezien: een Volkswagen in de kleur zwart. De verdachte persoon die rondom het huis is gezien voldoet aan het signalement; een man, krullend haar en een bril hij had een grote groene tas op zijn rug waar vermoedelijk de spullen in zaten.

Tiplijn