Zwarte golf vlucht na aanrijding in Noorderpark
112

Zwarte golf vlucht na aanrijding in Noorderpark

Op donderdag 14 maart om half vijf heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Diepenbrocklaan en de Zwartwaterseweg tussen een auto en een fietser. De auto zou na de aanrijding zijn doorgereden.

Dat schrijft de pagina Noorderpark Assen. De fietser stopte om de auto voorrang te geven. De bestuurder van de auto nam met hoge snelheid de bocht en belande op de rijbaan van de fietser. De fietser werd geschept door de auto. De automobilist ging er met hoge snelheid vandoor zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het gaat, volgens de schrijver, om een zwarte golf V. 5 deurs. De auto heeft nu schade aan de bestuurderskant, voorzijde ten hoogte van de voorband.

Via facebook worden getuigen van het ongeval gezocht: Een getuige zou dit melden bij de politie maar heeft dit nog niet gedaan. Wij verzoeken de getuige om dit te doen. De dader komt bijna zeker uit Noorderpark. Heeft u iets gezien, of kent u iemand die sinds Donderdagavond 14 maart schade heeft aan zijn zwarte golf? Wilt u dit dan melden.

Tiplijn