Man mishandelt tieners in fietstunnel Peelo
112

Man mishandelt tieners in fietstunnel Peelo

In Peelo zijn vanmiddag twee tieners aangevallen door een man. Dat schrijft een van de moeders van de jongens op facebook.

Volgens de moeder liepen de jongens in de fietstunnel op het Peeloëres Pad bij Peelo toen de man op hun af kwam: Hij heeft mijn zoon keihard aangereden en geprobeerd zijn mobiel te jatten.

Geweld
En daar bleef het volgens haar niet bij: Zijn kameraad is in zijn nek gepakt (toen viel die man) waarna hij de jongen in z n knieholte trapte, ook heeft hij geprobeerd mijn zoon in zijn gezicht te stompen, maar dat is de man gelukkig niet gelukt.

Aangifte
Er is door de moeder en de jongens aangifte bij de politie gedaan. Nu wordt er gezocht naar getuigen van deze mishandeling: Nu hopen wij dat er getuigen zijn die dit vanmiddag gezien hebben. Dit zodat de man opgepakt kan worden en de schade van de telefoon, de JBL van mijn zoon en de jas van de kameraad van mijn zoon kan vergoeden.

Signalement
Volgens het bericht op de facebookpagina had de man het volgende signalement: Blanke man van rond de 50, kort wit/grijs haar, lengte tussen de 1.85 en 1.90, breed postuur, kleur jas: donker blauw, donkere spijkerbroek en deze man draagt een bril met een gouden randje. Hij reed op een gazelle zwart metallic herenfiets.

Tekst: Erik Smit

Google Maps
Tiplijn