Onderzoek na vondst lichaam in Bovensmilde gaat hele weekend door
112

Onderzoek na vondst lichaam in Bovensmilde gaat hele weekend door

De politie is in Bovensmilde nog het hele weekend met het onderzoek bezig. Donderdag werd in de woning een lichaam gevonden.

Donderdagmiddag werd het lichaam in de woning aangetroffen. Volgens de politiewoordvoerder werd er na de vondst gelijk een groot onderzoek in en bij de woning gestart.

Doodsoorzaak nog onzeker
De exacte doodsoorzaak is volgens politiewoordvoerder Anne van der Meer nog niet bekend: ,,Er is iemand in de woning gevonden. Mogelijk is het een natuurlijke dood, maar dat weten wij niet zeker. Daarom doen wij uit voorzorg onderzoek. In welke omstandigheden het lichaam is gevonden, of waarom er zo lang onderzoek in en bij de woning wordt gedaan, wil de politiewoordvoerder niet vertellen: ,,Maandag komen wij met meer informatie.

Drone
Vrijdag werd er door de politie met een drone gevlogen. Zo konden zij het perceel waar de woning op staat goed in kaart brengen. Vanwege het naderende slechte weer moest de dronevlieger tijdig met de vlucht staken.

Verbouwing
Volgens omstanders werd de woning door Poolse werknemers verbouwd en waren zij daar nog druk mee bezig.

Beveiliging
Het pand wordt door de politie 24 uur per dag beveiligd. Bij omliggende panden en bedrijven zijn beelden van beveiligingscameras meegenomen. Volgens politiewoordvoerder Ramona Venema gaat het onderzoek nog het hele weekend in beslag nemen.

Tekst: Erik Smit

Heeft u nieuwstips? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bel of WhatsApp: 06-37456090. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor urgente nieuwstips.
Spelfout ontdekt? Neem contact met ons op.

Tiplijn