Politie zoekt getuigen van reanimatie in restaurant voor nazorg
112

Politie zoekt getuigen van reanimatie in restaurant voor nazorg

De politie van Assen heeft een oproep geplaatst voor mensen die zaterdagavond getuige zijn geweest van een reanimatie in een restaurant aan de Weierspoort.

Rond 18:05 arriveerden de twee ambulances en de politie bij het restaurant in het centrum van Assen. Van de reanimatie zijn talloze gasten en medewerkers van het restaurant getuige geweest van de medisch noodzakelijke handelingen zoals de reanimatie van het slachtoffer. Wij begrijpen maar al te goed dat dit een behoorlijke impact kan hebben gehad op de klanten en het personeel, schrijft de politie

De politie vervolgt: Om de juiste nazorg te kunnen bieden roepen wij iedereen, die getuige is geweest van het incident of zelf levensreddende handelingen heeft verricht en hier achteraf klachten van ondervind, op om zich te melden bij de politie in Assen. We willen voorkomen dat een gezellig avondje uit eten in een restaurant uitgroeit tot een traumatische ervaring waar men nog lang last van kan hebben. Schroom niet om u te melden. De politie heeft hiervoor speciaal opgeleide agenten die u kunnen doorverwijzen maar ook eventuele vragen kunnen beantwoorden.

De laatste informatie die de politie heeft is dat het slachtoffer met eigen hartslag door de ambulance is afgevoerd naar een ziekenhuis in de omgeving.

U kunt bij contact het volgende referentienummer opgeven: BVH 2018064863

Tiplijn