Politie zoekt getuigen van gewapende overval op Wibra in Vredeveld
112

Politie zoekt getuigen van gewapende overval op Wibra in Vredeveld

In een winkel aan de Bremstraat in Assen vond donderdagmiddag om 17:45 uur een overval plaats. Het personeel werd hierbij bedreigd met een steekwapen en er werd een geldbedrag buitgemaakt. Er raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De verdachte rende na de overval in de richting van de parkeerplaats aan de Sleutelbloemstraat. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan, maar dit heeft nog niet geleid tot een aanhouding.

Signalement verdachte
De verdachte heeft een lichte huidskleur. Op het moment van de overval droeg hij een zwarte spijkerbroek, een hoodie en zwarte schoenen. De verdachte had tevens een zonnebril met donkere glazen ook. Ook had de verdachte een witte tas met zwarte accenten bij zich.

Getuigen gezocht
Heeft u informatie over de overval? Heeft u deze persoon kort voor de overval in of nabij de winkel zien lopen? Of kort na de overval de winkel zien verlaten? Laat dat de politie direct weten en bel met 0900-8844. Meld u het liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of meld online via meldmisdaadanoniem.nl.

De politie liet donderdag via Burgernet, en communicatie, weten dat de verdachte een vrouw betrof. Vrijdag laat de politie weten dat het toch om een man gaat.

Tiplijn