Tieners opgepakt voor zware mishandeling minderjarige jongen uit Bovensmilde
112

Tieners opgepakt voor zware mishandeling minderjarige jongen uit Bovensmilde

Bij een zware mishandeling op het fietspad Veenkampen in Assen is dinsdagmiddag een minderjarige jongen uit Bovensmilde gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 12:30 uur. De politie heeft twee minderjarige jongens uit Assen aangehouden voor betrokkenheid bij deze mishandeling. Zij zitten vast en worden verhoord. Verder doet de politie buurtonderzoek, spreken ze met getuigen en bekijken ze beelden van het incident.

Social media
Op sociale media verschijnen berichten en beelden over deze zaak die schadelijk en confronterend kunnen zijn voor het slachtoffer en zijn omgeving. ,,Heeft u beelden van het incident? Dan doen we een dringende oproep om deze niet verder te verspreiden en te verwijderen'', aldus de politie. 

Getuigen
Bent u getuige geweest van deze zware mishandeling op het fietspad Veenkampen in Assen op dinsdag 12 maart rond 12:30 uur? Heeft u meer informatie of wellicht beelden van het incident? Meld dit dan bij de politie. Dit kan via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook. Belt u dan met 0800-7000.

Tiplijn