Man (41) aangehouden voor stelen van honderden euro's aan parfums
112

Man (41) aangehouden voor stelen van honderden euro's aan parfums

De politie heeft donderdag een 41-jarige man uit Amersfoort aangehouden als verdachte voor mogelijke betrokkenheid bij de diefstal van honderden euro's aan luxe parfums.

Deze diefstal vond op 4 november plaats op het Mercuriusplein in Assen. Aan het einde van de dag komt een medewerkster van de winkel er achter dat er een groot aantal flessen parfum ontbreekt uit de winkel. Bij het terugkijken van de beelden wordt snel duidelijk wat er is gebeurd. Een man en een vrouw komen gezamenlijk de winkel binnen. De man houdt twee plastic tassen vast en heeft een grote jas aan. Op de beelden is te zien dat zowel in de tassen als in de jas meerdere flesjes parfum verdwijnen. Op de foto’s zijn de man en de vrouw duidelijk in beeld.

Amersfoort
Het bedrijf dat aangifte heeft gedaan van deze diefstal, heeft het sterke vermoeden dat dit duo ook verantwoordelijk is voor een soortgelijk misdrijf in hun vestiging in Amersfoort.

De verdachte is vandaag gehoord en zal zich later moeten verantwoorden. Eerder werd er door de politie een foto van de man en vrouw gedeeld, maar naar de rol van de vrouw doet de politie geen onderzoek meer naar. 

Tiplijn