Brand Doevenkamp aangestoken: twee belangrijke getuigen gezocht Michael Beugelink
112

Brand Doevenkamp aangestoken: twee belangrijke getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van een brand zondagochtend aan de Doevenkamp in Assen. Rechercheonderzoek wijst uit dat de brand aan de Doevenkamp is aangestoken. Op dit moment is er nog niemand aangehouden. 

Aan de Doevenkamp woedde vroeg in de ochtend een grote uitslaande brand. Ter plaatse bleek dat er twee voertuigen in brand stonden, het vuur had zich uitgebreid naar het isolatiemateriaal van het appartementencomplex daarboven. Op 24 november stond er ook al een auto in brand in deze straat. De politie doet onderzoek naar hoe de brand is ontstaan.

De recherche is in het onderzoek op zoek naar twee specifieke getuigen. Het gaat om een jonge man en een jonge vrouw die kort na het ontstaan van de brand te voet aankomen en beelden maken. Bent u of kent u één van deze twee personen, neem dan contact op via 0900-8844 of online via het tipformulier op politie.nl.

Het onderzoek gaat verder en meer informatie is nog steeds welkom. Bent u getuige geweest van een van deze branden? Heeft u beelden van deze incidenten? Of heeft u anderzijds informatie die de politie mogelijk kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of via het online tipformulier op deze pagina. U kunt ook anoniem contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem (online of via 0800-6070).

Tiplijn