Politie geeft beelden vrij van tieners die plotseling door groep zwaar worden mishandeld
112

Politie geeft beelden vrij van tieners die plotseling door groep zwaar worden mishandeld

De politie zoekt de verdachten die zaterdag 6 mei om 01.30 uur vanuit het niets twee jongens van 14 en 15 jaar mishandelden aan de Oostermoer in Assen. 

Zaterdag 6 mei rond 01:30 uur in de ochtend fietsen een jongen van 14 en een jongen van 15 uit Assen vanuit het Bevrijdingsfestival aan de Baggelhuizerplas naar huis. Onderweg komen ze aan de Oostermoer een groep jongeren tegen die hen vanuit het niets aanvalt. Beide jongens worden geslagen en geschopt en raken hierbij gewond. De politie is een onderzoek gestart naar deze mishandeling en is op zoek naar de verdachten en getuigen.

Beelden
,,Van de mishandeling hebben wij videobeelden in ons bezit. We publiceren eerst een stilstaand beeld uit deze video waarop de gehele groep te zien is. Als er 6 juni nog geen informatie bij het onderzoeksteam binnen is waar zij mee verder kunnen, zullen we de beelden van de mishandeling tonen op social media en in Opsporing Verzocht'', laat de politie schriftelijk weten.

De groep bestaat uit elf personen, waaronder ook enkele meisjes of jonge vrouwen. Opvallend is dat een van de personen in de groep op krukken loopt. Verder weten we dat een van de personen een fel rood-oranje kleurige jas draagt.  

Ken of herken je iemand uit deze groep? Neem dan contact met op met 0800 – 6070. Je kunt ook altijd anoniem informatie delen via 0800 – 7000. 

Bekijk alle informatie op politie.nl

Tiplijn