Te koop in Assen: ruime twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande garage

Te koop in Assen: ruime twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande garage

Deze ruime twee-onder-één kap woning heeft het gewoon allemaal: een eigen oprit, een vrijstaande stenen garage, een tuin op het zuiden en maar liefst 167 m2 woonoppervlak. Ook de ligging van de woning is fantastisch; wanneer je de Hulsthage inrijd, doemt de mooie gevel op halverwege de doodlopende straat. De woning is met zijn 4 slaapkamers een heerlijk gezinshuis met een gezellige speeltuin om de hoek.

Voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Kloosteveste op 5 minuten loopafstand en voor de borrel zit je in 10 fietsminuten aan de kop van de vaart in het centrum.

De tuin wordt niet omlijst met een Hulsthaag, maar met een mooie Liguster, welke aan de zijkant toegang biedt naar de entree. Bij binnenkomst loop je via de hal naar de ruime woonkamer (25 m2), waar een fraaie haardpartij de koude winteravonden het hoofd biedt. De open keuken ligt tuingericht, waar de eerste zonnestralen naar binnen piepen via de openslaande deuren.

Begane grond:
Entree, toilet, woonkamer met open haard, open keuken (2013) met diverse inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven.

Eerste verdieping:
Overloop, wasruimte, 3 grote slaapkamers (resp. 11, 15 en 17 m2) en een badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en 2e toilet. De kleine slaapkamer wordt momenteel gebruikt als rommelkamer, waarvan geen fotos zijn gemaakt. Deze is uiteraard wel te zien tijdens een bezichtiging.

Tweede verdieping:
Een ruime vierde slaapkamer, CV ruimte en 2 dakterrassen.

Tuin:
Achtertuin is ruim 100 m2 groot en op het zuiden gelegen. Voor de garage is het mogelijk op eigen terrein te parkeren.

Wat je moet weten:
- 167 m2 woonoppervlak
- kindvriendelijke buurt
- scholen op loopafstand
- relatief nieuwe vaatwasser (2019)
- jonge CV (2019)
- stookhout blijft achter
- enkele kleine ramen zijn lek
- buitenkraan aanwezig
- schilderwerk buiten 2018

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42438063-hulsthage-23

Tiplijn