Te koop in Assen: Vrijstaande herenhuis uit 1869

Te koop in Assen: Vrijstaande herenhuis uit 1869

Gelegen op een unieke locatie in hartje Assen vindt u dit monumentale, VRIJSTAANDE HERENHUIS uit 1869.

Op loopafstand ligt niet alleen het centrum, maar tevens het Asserbos en andere voorzieningen op het gebied van scholen en sport. De woning is in de afgelopen jaren deels gerenoveerd met behoud van authentieke elementen.

BEGANDE GROND:
Entree in tochtportaal opgevolgd door hal met toilet. Doorgang naar de zeer royale woonkamer voorzien van voldoende lichtinval, houten parketvloer en tuindeuren. In de woonkamer is tevens de toegang tot een kleine kelder. De moderne keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat (Atag), afzuigkap, vaatwasser (Bosch), oven, koelkast en vriezer. De aangrenzende grote bijkeuken is voorzien van vaste kasten, waarvan één van beide voorzien is van een witgoedaansluiting.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot maar liefst 4 slaapkamers (ca. 6 m2, ca. 8 m2, ca. 16 m2 en ca. 21 m2), waarbij enkele voorzien van vaste kasten. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een balkon (ca. 2 m2). De moderne badkamer (2013) is voorzien van een douche, ligbad, vaste wastafel én vloerverwarming. Het tweede toilet is separaat. Op deze verdieping bevindt zich tevens de cv-installatie (Bosch 2010, eigendom).

TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste trap is de tweede verdiepingen te bereiken met overloop en nog 2 extra slaapkamers (ca. 13 m2 en ca. 17 m2), beide kamers zijn voorzien van een dakkapel. Tevens biedt deze verdieping voldoende ruimte om al uw spullen uit het zicht op te bergen.

TUIN:
De ruime en rustige achtertuin heeft een besloten karakter, ligt op het westen en is voorzien van een vrijstaande houten bergruimte (ca. 9 m2). Aan de zijkant van de woning is een oprit met mogelijkheid tot parkeren van twee auto s op eigen terrein.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Gemeentelijk monument uit 1869;
- De woning is in de afgelopen jaren deels gerenoveerd met behoud van authentieke elementen;
- Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein;
- Voorzien van moderne keuken en badkamer (2013);
- Op loopafstand van het centrum van Assen en nabij vele overige voorzieningen op het gebied van scholen en sport.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40265716-beilerstraat-14

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn