Te koop in Assen: Vrijstaand woonhuis gelegen in Kloosterveen

Te koop in Assen: Vrijstaand woonhuis gelegen in Kloosterveen

Op een prachtig plekje aan het water, vrijstaand woonhuis gelegen in de gewilde woonwijk "Kloosterveen".

De woning beschikt over een royale garage met parkeergelegenheid op eigen terrein. De keurig fraai aangelegde achtertuin is zonnig gelegen op het zuidwesten, waar men heerlijk kan vertoeven onder de overkapping of op het vlonderterras aan het water. De huidige eigenaars hebben de woning de afgelopen jaren zeer goed onderhouden en vernieuwd hebben waardoor het afwerkingsniveau hoogwaardig is en geheel woonklaar!

Indeling: entree/ hal, toilet, lichte woonkamer met houtkachel, moderne woonkeuken met openslaande tuindeuren. De keuken is voorzien van een Belling fornuis met een 5-pitskookplaat en twee heteluchtovens, afzuigkap, quooker, koelkast en vaatwasser, bijkeuken voorzien van witgoedaansluiting. Onder de trap vindt u een ruime trapkast.
Eerste verdieping: overloop, berging, drie slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer over een ruime inloopkast beschikt, moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet.
Tweede verdieping: overloop, vierde slaapkamer met dakkapel, hobbykamer en een kamer met veluxraam waar de cv-opstelling zich bevindt.

De achtertuin is in 2016 opnieuw aangelegd. De fraaie achtertuin op het zuidwesten beschikt over een overkapping, sfeervol vlonderterras aan het water en heeft meerdere zitgedeeltes. In deze achtertuin is er voor een ieder een heerlijk plekje om te vertoeven!

Bijzonderheden:
* Een hoogwaardig afwerkingsniveau!;
* Luxe woonkeuken vernieuwd in 2015;
* Moderne badkamer en toilet van 2015;
* Begane grond voorzien van een houten eiken vloer;
* Elektrische rolluiken;
* Royale garage met parkeergelegenheid eigen terrein;
* Achtertuin in 2016 opnieuw aangelegd en in 2018 renovatie aan de vlonder;
* Gehele woning beschikt over elektrische rolluiken;
* Wijkwinkelcentrum Kloosterveste met alle voorzieningen, bushalten, uitvalswegen en basisscholen zijn binnen handbereik.

Kortom: een prachtig instapklaar woonhuis met veel ruimte op een prettige locatie!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40122527-oleanderhage-11

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn