te koop in Assen: goed onderhouden tussenwoning

te koop in Assen: goed onderhouden tussenwoning

Aan de rand van de wijk KLOOSTERVEEN gelegen, goed onderhouden tussenwoning met losstaande stenen berging en zonnige tuin op het zuiden. De woning is gebouwd in 2002 en staat op een kavel van 146m².

De wijk Kloosterveen biedt veel voorzieningen waaronder een winkelcentrum, kinderopvang, basisscholen en sportfaciliteiten en ligt dichtbij het recreatiegebied Baggelhuizen en bos- en natuurgebied. Uitvalswegen zoals de A28 zijn op enkele autominuten vanaf de woning.

Indeling: entreeportaal, riante woonkamer met veel lichtinval, half open keuken met L-opstelling voorzien van 4-pits gaskookplaat, wasemkap, oven. Tussenhal met toilet en trapopgang.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, toilet, en vaste wastafel. Via vaste trap naar...

Tweede verdieping:
Royale zolderberging met mogelijkheid om met enkele aanpassingen nog 2 SLAAPKAMERS te realiseren. Verder staan hier de ketel en de zonneboiler opgesteld.

De achtertuin is op het zuiden gelegen en via een achterpad bereikbaar. In de achtertuin bevindt zich de stenen berging.

Extra informatie:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een zonneboiler, waardoor de woning energiezuinig is. Huidig dekkend voorschot gas en elektra ¬ 153,- per maand.
- CV-ketel wordt jaarlijks onderhouden op basis van een onderhoudsabonnement;
- Schilderwerk achterzijde in 2015 gedaan, voorzijde in 2015;
- In de wijk is mogelijkheid om gebruik te maken van glasvezel;

meer: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40172931-aletta-jacobsweg-23/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn