Te koop in Assen: Geschakelde twee-onder-een kap woning

Te koop in Assen: Geschakelde twee-onder-een kap woning

Deze GESCHAKELDE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP woning kent een prima staat van onderhoud met recent geplaatst sanitair en een vernieuwde achtertuin.

De uitbouw aan de achterzijde zorgt voor een extra kamer dat gebruikt kan worden als speelkamer, kantoor of hobbyruimte. De woning kent een perceel van 295m2 met vrij uitzicht op "De Groene Hof". De wijk Kloosterveen biedt diverse voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum, sportvoorzieningen, uitvalswegen en natuurgebieden in de omgeving.

BEGANE GROND:
Entree in hal met meterkast, toilet en bijkeuken. De grote U-woonkamer (ca. 46 m²) heeft openslaande tuindeuren naar de royale achtertuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een tegelvloer (2016). De ruime woonkeuken (ca.13m2) is voorzien van vijf-pits gasfornuis met brede oven, rvs afzuigkap, koelkast, magnetron, vaatwasser (2017) en natuurstenen aanrechtblad. Achter de keuken gelegen kantoor ligt 70 centimeter onder het maaiveld en kent volop lichtinval. Deze ruimte is tevens voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde is een ruime bijkeuken gerealiseerd met aansluiting voor het witgoed.

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop, 3 slaapkamers (ca. 13m², ca. 12m² en ca. 8m²), moderne badkamer (2017 vernieuwd, ca. 6m²) voorzien van een inloop douche, tweede toilet en wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Bergzolder middels vlizotrap bereikbaar vanuit de slaapkamer.

TUIN:
De ruime achtertuin ligt op het Oosten en kent voldoende privacy. In 2018 is de tuin opnieuw ingericht, voorzien van drainage en nieuwe bestrating. Achter de woning ligt een woonerf, deze geeft toegang tot de vrijstaande stenen garage en carport aan de achterzijde van de woning.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Goed onderhouden en keurig afgewerkte woning;
- Mogelijkheid om wonen en werken te combineren:
- Volledig geïsoleerd en voorzien van Agpo zonneboiler;
- Modern sanitair (2017), tuin opnieuw ingericht (2018), begane grond voorzien van vloerverwarming (2016);
- Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Kloosterveen met diverse voorzieningen en uitvalswegen nabij.

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40080433-amandelpad-10/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn