Te koop in Assen: vrijstaande onder architectuur gebouwde villa

Te koop in Assen: vrijstaande onder architectuur gebouwde villa

Aan de rand van de geliefde wijk Marsdijk is deze GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE ONDER ARCHITECTUUR gebouwde VILLA met dichte KEUKEN, mogelijkheid voor een (SLAAP)KAMER en badkamer op de BEGANE GROND en GROTE GARAGE met opslag voor hout en tuingereedschap gelegen.

OMSCHRIJVING:
Het betreft een uniek en heerlijk licht huis met veel raampartijen en een besloten tuin rondom. Zowel binnen als buiten de woning ervaart men veel privacy.
Er is naast de woning een grote oprit met garage aanwezig, waar met gemak meerdere auto's kunnen staan. Totale perceeloppervlakte van 627 m².

INDELING WOONHUIS
Begane grond: ruime entree met toilet, meterkast, toegang tot de unieke tuinkamer (met fijne werkplek) direct aan de vijver met prachtig uitzicht op de tuin. De woning heeft daarnaast een ruime en lichte woonkamer. De dichte keuken is ruim bemeten en voorzien van enige inbouwapparatuur en een inpandige kast.
Eerste verdieping: overloop met tussenruimte met glaswand, geschikt voor verschillende doeleinden, twee slaapkamers en badkamer met inloopdouche, badkamermeubel, wastafel en tweede toilet. Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken ruime extra kamer met bergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- Mogelijkheid voor wonen en werken aan huis
- Het betreft een heerlijk licht huis met veel raampartijen
- Besloten prachtig aangelegde tuin met veel privacy
- Oprit voor meerdere auto's
- Grote garage met
- Op steenworpafstand van het beschermd natuurgebied van het Beekdallandschap Nationaal Park de Drentsche Aa
- Op 20 autominuten van Groningen gelegen
- Volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen
- De woning beschikt over 26 zonnepanelen voor het opwekken van ca 4000 kWh op jaarbasis
- Toekomstbestendig

OMGEVING:
De wijk Marsdijk heeft meerdere basisscholen, een ruim opgezet winkelcentrum met diverse winkels en supermarkten, een medisch centrum met apotheek en veel sportmogelijkheden. Vanuit de woning is het mooie achterland van het beschermd natuurgebied het Nationaal Park Drentsche Aa en het Balloërveld wandelend of per fiets te bereiken.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte Onze meetinstructie is gebaseerd op de BBMI. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42963514-smientmesschen-10