Te koop in Assen: speelse vrijstaande woning met meerdere terrassen

Te koop in Assen: speelse vrijstaande woning met meerdere terrassen

In het prachtige Westerpark is deze SPEELSE, VRIJSTAANDE WONING met BERGING gelegen. De woning is door haar speelse indeling en kleine niveauverschillen in de woning niet alledaags te noemen. Aan de voorzijde van de woning kun je dan ook niet zien hoe verrassend de woning daadwerkelijk is. Naast de gezellige en lichte woonkamer, is er een aparte woonkeuken, zijn er totaal vier (slaap)kamers en een ruime badkamer. Daarnaast heeft de woning een prachtige en groene tuin met veel privacy en meerdere terrassen om even heerlijk te genieten van de rust en ruimte.

De woning is schitterend gelegen nabij het Asserbos, het gezellige stadscentrum, station, sportaccommodaties en een goede aansluiting op de belangrijkste uitvalswegen zoals de rondweg en de A28.

Er valt nog een slag te slaan qua verduurzaming. Het is goed te weten dat er nog subsidies zijn en dat verduurzaamheidsverbeteringen meestal ook meegenomen kunnen worden in de hypotheek.

De idyllische tuin is met veel liefde en kunde aangelegd en onderhouden. Er zijn verschillende plekjes om te genieten van de zon of juist misschien wel de schaduw. Ook in de winter zal de tuin groen zijn. In de tuin staat een houten berging voor het opslaan van de tuingereedschap en de fietsen. Totale perceeloppervlakte 693 m².

INDELING WOONHUIS:

Begane grond: hal met toilet met marmeren vloertegels, garderobe en toegang tot de gezellige en lichte woonkamer met deur naar de tuin, aparte tv-/zithoek bij de woonkeuken.

Souterrain: via een klein trappetje is de woonkeuken te bereiken. Deze is ruimtelijk van opzet. De keuken heeft een natuurstenen blad en enige inbouwapparatuur. Ook hier is het gezellig zitten. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar, maar ook een slaap-/studeerkamer.

Verdieping: via een klein trappetje in de hal zijn de drie slaapkamers bereikbaar. De ouderslaapkamer is voorzien van airconditioning. De badkamer is ruim van opzet met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en tweede toilet.

Zolder: via vlizotrap te bereiken bergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- Speelse indeling
- Aan de buitenzijde zie je niet hoe leuk deze woning is van binnen
- Airconditioning in ouderslaapkamer
- Er zijn elektrische zonneschermen aanwezig
- Glasvezel tot in de meterkast en extra glasvezelkabel doorgetrokken tot het kantoor
- Buitenzijde nog geheel geschilderd in 2020 door professionele schilder en in 2021 bijgehouden
- Prachtig aangelegde tuin welke met veel liefde is aangelegd en onderhouden
- Veel privacy
- Ideaal gelegen nabij groen, maar ook alle stadsvoorzieningen
- Uitvalswegen naar A28 en ringweg zeer goed bereikbaar
- Op 20 autominuten van Groningen gelegen

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42849692-westerlaan-4

Tiplijn