Te koop in Assen: modern vier kamer appartement

Te koop in Assen: modern vier kamer appartement

Aan de rand van de Asser binnenstad gelegen modern vier kamer appartement met inpandige berging en alle voorzieningen op steenworp afstand! Het appartementencomplex is gebouwd in 2013, beschikt over een lift, trappenhuis en intercominstallatie.

Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, beschikt over drie slaapkamers, een lichte woon- en eetkamer met open keuken en een heerlijke serre. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en is zeer goed geïsoleerd!

INDELING
entree/hal met meterkast en toilet, lichte eetkamer met nette open keuken voorzien van divers inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. De woonkamer biedt middels een schuifpui toegang tot de serre/balkon, voorzien van ramen die geheel open kunnen. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers, waarvan één toegankelijk is vanuit de woonkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Vanuit de gang is de berging toegankelijk waar de witgoedaansluiting en de cv-opstelling te vinden zijn. Op de begane grond van het complex bevindt zich de inpandige bering.

* Modern appartement in hartje centrum;
* Volledig voorzien van vloerverwarming;
* Alle voorzieningen op loopafstand;
* Gezonde en actieve VvE: bijdrage ca. ¬ 95,- per maand;
* Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42477039-citadel-21

Tiplijn