Te koop in Assen: Riant en modern drie-kamer-appartement met zonneterras

Te koop in Assen: Riant en modern drie-kamer-appartement met zonneterras

Riant en modern drie-kamer-appartement met zonneterras en Frans balkon gelegen op de eerste woonlaag in Vivere van het complex "De Triade". Het appartement, gelegen op een centrale plek op loopafstand van het stadscentrum van Assen, is goed onderhouden, instapklaar en beschikt over een eigen parkeerplaats op het parkeerdek.

Het complex is voorzien van een ruime gesloten entree met video-intercominstallatie, lift en een gezamenlijke fietsenberging. De fietsenberging is vanaf de begane grond te bereiken.

INDELING APPARTEMENT
Entree/hal met meterkast en toegang tot het separate toilet, twee slaapkamers met toegang tot het zonneterras aan de voorzijde, moderne badkamer voorzien van een groot wastafelmeubel met twee wastafels en een inloopdouche. De royale sfeervolle woonkamer met sfeerhaard en twee Franse balkons met dubbele openslaande deuren is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. De nette open keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime inpandige berging met witgoedaansluiting.

BUITEN
Het grote zonneterras van ca. 27 m² aan de voorzijde van het appartement is gelegen op het oosten en biedt mooi uitzicht.

INFO
* Gunstige ligging; op steenworp afstand van diverse voorzieningen;
* Voorzien van een inpandige berging en eigen parkeerplaats;
* Actieve VvE - maandelijkse bijdrage ca. ¬ 226,-

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42570292-ceresplein-76

Tiplijn