FC Assen-meiden doen mee aan NK voor MO13-teams

FC Assen-meiden doen mee aan NK voor MO13-teams

De meiden van MO13-1 van FC Assen is zowel kampioen geworden in de najaarsreeks als in de Hoofdklasse tijdens de voorjaarsreeks.

Deze prestatie heeft er toe geleid dat ze zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het prestigieuze NK voor MO13 teams. Dit NK wordt ook nog eens op zaterdag 15 juni gehouden op sportpark de Hoogspanning. Een hele eer en uitdaging dus voor de meiden, laat FC Assen weten.

Het deelnemersveld bestaat uit een paar bekenden vanuit Noord Nederland maar ook vele gerenommeerde meidenteams uit de rest van het land. Er zal in vier poules gestreden worden om uiteindelijk in de finalepoule te belanden. De winnaar van dit toernooi mag zich Nederlands Kampioen noemen.

Vanwege dit NK is FC Assen op zoek naar mensen die mee willen helpen: Het zal een drukke maar erg leuke dag gaan worden op ons sportpark waar je het beste meidenvoetbal van Nederland kunt aanschouwen. Vele handen maken licht werk. Dus mocht je nog wat tijd over hebben op zaterdag 15 juni, en ons met hand en spandiensten zou willen helpen, dan is alle hulp van harte welkom. Neem daarvoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na het toernooi zal de WK wedstrijd van onze Oranje leeuwinnen op groot scherm worden vertoond.

archief/Roelof Daalmeijer
Tiplijn