Inschrijven voor gluren bij de buren sluit binnenkort

Inschrijven voor gluren bij de buren sluit binnenkort

Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Gluren bij de Buren.

De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.

De organisatie van Gluren bij de Buren hoopt zoveel mogelijk Assense acts een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Assen, bij iedereen in de buurt vindt dus al een optreden plaats en dat is precies wat zij willen. Enthousiaste artiesten en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via deze link.

Gluren bij de Buren is niet alleen op zoek naar tuinen en artiesten, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Archief/Jiska Roewen