Workshop van Art Explosion Assen bij SpotTV Assen

Workshop van Art Explosion Assen bij SpotTV Assen

Op 3 juli vindt in Assen het kunstfestival Art Explosion Assen plaats. Van 10:00 tot 18:00 staat de gouverneurstuin helemaal vol met kunststands, eetplekjes en een podium met optredens van verscheidene jonge popartiesten, als de situatie het toestaat.

Terwijl we nog midden in de anderhalvemetersamenleving leven, is het belangrijk om meer ruimte voor de culturele sector te creëren. Daarom draait het bij Art Explosion Assen dit jaar om het thema Tussen-Ruimte . Binnen dit thema spelen jongeren een belangrijke rol. Het kunstfestival biedt veel jonge kunsttalenten een podium en ook helpen er studenten van de Hanze Hogeschool mee in de organisatie.

Deze jonge kunstenaars tonen gehaakte tassen, gepimpte vazen, geborduurde kleding, beschilderde schoenen, gefotografeerde landschappen.

Eén van onze jonge kunstenaars geeft speciaal voor Spot TV Assen een workshop. Live in de uitzending van 21 mei gaat Melanie Berghuis uit Assen samen met jullie aan de slag om je favoriete vaasje, potje of andere item van een geheel nieuwe look te voorzien. Zet je verf vast klaar! Fleur Wesselink uit Groningen verteld meer over Art Explosion Assen, het is dit jaar de 28e! editie. Hoe is het ontstaan en hoe willen we deze next edition in de corona tijd tot een wervelend succes maken.
Tune daarom op vrijdag 21 mei om 20:00 uur in op Spot TV en doe mee!

Facebook / Art Explosion Assen
Tiplijn