MEE Drenthe start met Brussengroep in Assen

MEE Drenthe start met Brussengroep in Assen

Een broer of zus die zich soms wat anders gedraagt dan (veel) andere kinderen. Dat kan best wel eens lastig zijn. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar die een broer of zus (brus) hebben met een chronische ziekte, beperking of psychische stoornis, organiseert MEE Drenthe een gespreksgroep (Brussengroep) in Assen. Er zijn zes gratis bijeenkomsten en we starten op 19 mei.

Samen ervaringen uitwisselen
In de Brussengroep wisselen de kinderen ervaringen uit en krijgen ze informatie over wat er met hun broer of zus aan de hand is. Ook krijgen ze steun en leren ze hoe ze kunnen omgaan met hun bijzondere broer of zus.

Waar en Wanneer
Deze gespreksgroep bestaat uit 6 bijeenkomsten op de woensdagmiddag, van 15.00  16.30 uur. Ze starten op woensdag 19 mei. De andere data zijn 26 mei en 2, 9, 16 en 23 juni. De bijeenkomsten zijn bij MEE Drenthe, aan de Lauwers 10 in Assen. In die ruimte kunnen ze volgens de coronaregels werken.

Informatie of aanmelden
Voor aanmelden of informatie kun je contact opnemen met Wilma v.d. Heide van MEE Drenthe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-46276689. De bijeenkomsten starten bij voldoende aanmeldingen.

De gespreksgroep wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Assen.

Tiplijn