Maandag 15 februari begint om 18.00 de digitale doe-avond bij Terra Assen. Tijdens deze avond krijgen kinderen de kans om op een interactieve manier kennis te maken met Terra en enkele vakken die hier gegeven worden.

Je hoeft je niet op te geven, maar je kan gewoon naar de site (www.assen.voterra.nl) gaan en daar wijst zich precies hoe de workshop te volgen is. Zo is er een workshop Koken en een workshop Plant, maar ook een workshop Bloem en een workshop Kunst.

De kinderen kunnen vrijdag 12 februari en maandag 15 februari vanaf 14.30 tot 16.30 langs Terra komen om een gratis pakketje op te halen, waarin bijna alle benodigde voorwerpen zitten om de workshops mee te volgen (alleen de bladerdeeg voor de workshop Koken moet zelf gehaald worden). Bent u niet in de gelegenheid om het pakketje op te halen, dan komt er vanaf dinsdag 9 februari ook op de site te staan welke voorwerpen/boodschappen nodig zijn per workshop.

U kunt het pakketje ophalen bij de ingang van sporthal de Spreng (Vredeveldseweg 57), zodat het pakketje corona-proof meegenomen kan worden (op = op).

Elke workshop duurt een halfuur en tijdens de workshop vertelt een docent van Terra precies wat je moet doen en hoe je dit het beste kan doen. Om 18.00 begint de avond met een kort algemeen praatje vol informatie over de school. Het programma is dus als volgt :

18.00 Welkomstwoord
18.10  18.40 Workshop Koken
18.45  19.15 Workshop Bloem
19.20  19.50 Workshop Kunst
19.55  20.20 Workshop Plant
20.30 Algemene afsluiting

Graag zien ze jullie maandag 15 februari! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de school. Voor foto s en gebeurtenissen van de school, zie ook hun Facebook en Instagram!

Erik Smit
Tiplijn