De Nazomer Kermis in Assen gaat vandaag vanaf 18:00 uur los.

Van vandaag tot en met zondag 13 september zal op het Veemarktplein de Nazomer Kermis Assen plaatsvinden. Een familie kermis die qua omvang vergelijkbaar is met de jaarlijkse TT Kermis.

Naast de vele kinderattracties zijn er ook attracties voor de hele familie en grootvermaak zaken zoals een Booster, en de Breakdance. Terug van weggeweest vind je dit jaar ook weer botsauto s op de kermis. Naast attracties is er eten en drinken en worden er aanvullende activiteiten georganiseerd, zoals straatartiesten die bijdragen aan een vrolijke sfeer op de kermis.

Activiteiten weer toegestaan
Op 24 juni heeft de overheid de maatregelen a.g.v. Corona versoepeld, waardoor kermissen en andere activiteiten weer toegestaan zijn. Er zijn reeds verschillende initiatieven opgestart die het aantrekkelijk maken om het centrum te bezoeken. Zo zijn er kinderactiviteiten in de stad, wordt er een pop-up bioscoop georganiseerd of kun je naar smaakvol theater .

Meer mensen naar het centrum
Voor Altijd Events zag de mogelijkheid om hieraan bij te dragen door de Nazomer Kermis Assen te organiseren. Begin september zijn er nog veel toeristen in Drenthe en Assen. De organisatie wil deze toeristen verleiden om naar het centrum van Assen te komen. Maar uiteraard richten ze zich ook op de inwoners van Drenthe en Assen. Samen met de gemeente Assen en de kermisexploitanten is het Voor Altijd Events gelukt om een grote aantrekkelijke kermis te organiseren.

Volg de kermis ook via facebook.

Tiplijn