Team voor deelname TT Rallyteam aan Morocco Desert Challenge bekend

Team voor deelname TT Rallyteam aan Morocco Desert Challenge bekend

Maar liefst 14 gemotiveerde studenten kwamen in aanmerking voor een plaats binnen het TT-instituut Rally Team dat mee mag naar Marokko. Afgelopen donderdag was de bekendmaking van het team.

Een spannende dag voor de studenten en de docenten. De samenstelling van het team is als volgt: Daniël Hoorn (navigator), Sanne Bossema (marketing & communicatie/interieur), Mika Kreeft (ophanging/onderstel), David Keun (motor/aandrijving/teamleider), Judith Iwema (servicetruck/body/elektro). De meegaande docenten zijn Mark Bouwman (techniek). Martin Alserda (chauffeur service truck) en Chris Lanting (coureur rally auto).

De Morocco Dessert Challenge is na de Dakar Rally de grootste ter wereld. Tijdens de 11e editie van de rally zal er ruim 3000 kilometer door de woestijn worden gereden zonder verbindingswegen, verdeeld over 8 etappes. De rally start in Agadir en worden afgesloten in Aïn Beni Mathar. Vorig jaar eindigde het team als 33ste overall. Een prachtige prestatie, vooral als je je bedenkt dat het team op internationaal rijdt met een studententeam.

KWF Kankerbestrijding
TT-instituut Rally Team zal dit jaar ook weer rijden voor KWF Kankerbestrijding Assen. De helft van het gedoneerde bedrag gaat naar het goede doel. Mark: Bij een donatie vanaf 50 euro komt de naam van de sponsor op de website, de servicetruck en op tv door middel van ons scherm. Ook donaties onder de 50 euro gaan voor de helft naar KWF Assen. 

De rally volgen
Nieuwsgierig naar hoe het de studenten afgaat? Op de website en social media van het TT Rallyteam zullen de studenten te volgen zijn, informatie en updates worden gedeeld. Op Facebook en Instagram zijn de studenten te volgen @TTiRallyteam en de website is tt-instituut-rallyteam.nl.
Tiplijn