Hockeyvereniging Assen viert 100-jarig bestaan

Hockeyvereniging Assen viert 100-jarig bestaan

Exact op dezelfde locatie waar het 100 jaar geleden begon, op 3 december 1919, vierde het trotse Hockey Vereniging Assen dinsdagavond het 100-jarige bestaan als de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland.

Dit bijzondere lustrum werd gisteren gevierd met een receptie in Grand Cafe t Wapen, dezelfde locatie waar de hockeyclub 100 jaar geleden is opgericht.

Een groot aantal genodigden werd toegesproken door Marco Out, burgermeester van Assen, Ludo Mennes, directievoorzitter van hoofdsponsor Rabobank en Mark Pel, bestuurslid van de KNHB. In de toespraken werden mooie woorden gesproken en bijzondere momenten herdacht. Ook zal er in het komende jaar een boek verschijnen over 100 jaar hockey.

Ronald Obbes kreeg als de huidige eigenaar van Grand Cafe t Wapen uit de handen van HVA-voorzitter Piet de Lange een ingelijste kopie van de oprichtingsakte van de jubilerende club uitgereikt. Aansluitend werden, onder het genot van een hapje en een drankje, herinneringen opgehaald over de afgelopen 100 jaar.

In het kader van dit 100-jarig bestaan organiseert HVA allerlei activiteiten. Deze zijn onlangs al gestart en worden voortgezet met onder andere op 11 januari 2020 de nieuwjaarsreceptie en op 20 juni 2020 een eindfeest en reünie.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer
Tiplijn