Drenthe College en scholen van Assen staan gezamenlijk op tegen kanker

Drenthe College en scholen van Assen staan gezamenlijk op tegen kanker

Studenten en leerlingen van Drenthe College en alle middelbare scholen van Assen gaan 4 juni 2020 de Alpe d HuZes beklimmen. Door middel van sponsoring hopen de 140 deelnemers zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Studenten en leerlingen gaan de komende periode zich goed voorbereiden op hun deelneming. Ze trainen samen en bedenken samen acties om zoveel mogelijk geld op te halen. In het komende jaar zijn er dan ook verschillende activiteiten op de Assense scholen.

Het evenement Alpe d Huzes wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Deelnemers beklimmen al hardlopend, wandelend of fietsend de Franse berg. De stichting Alpe d HuZes heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het bevorderen en ondersteunen van onderzoek naar kanker.

Wil je betrokken worden bij dit project in de vorm van sponsoring, ondersteuning of een helpende hand? Neem dan contact op met de stuurgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn