Viering 75 jaar vrijheid in Assen

Viering 75 jaar vrijheid in Assen

In 2019 en 2020 wordt door heel Nederland gevierd en herdacht dat de Tweede Wereldoorlog vijfenzeventig jaar geleden werd beëindigd.

Assen viert 75 jaar vrijheid tussen 5 april en 5 mei 2020. Die maand willen we de vrijheid uitgebreid vieren met bijzondere activiteiten. Daarvoor kunnen inwoners en organisaties aanvragen indienen. Het totale budget is ¬ 72.000.

Aanvragen voor een bijzondere activiteit voor 75 jaar vrijheid kunnen worden ingediend bij de gemeente tot 1 december 2019. De aanvraag moet worden voorzien van een inhoudelijk plan met een financiële begroting en een dekkingsoverzicht. Uitvoering van het plan moet liggen tussen 5 april en 5 mei 2020. Begin volgend jaar wordt bekendgemaakt welke activiteit een subsidie krijgt.

Adres versturen aanvragen
Alle aanvragen in het kader van de Viering 75 jaar Vrijheid kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gemeente Assen, afdeling ASUB, t.a.v. Front Office Subsidies (FOS), Postbus 30018, 9400 RA ASSEN.
De aanvraag moet voorzien zijn van een handtekening, een activiteitenplan en een begroting voorzien van inkomsten en uitgaven.

Tiplijn