De Popronde in Assen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Inmiddels staat het programma vast, is de social media campagne gestart en hangt het promotiemateriaal bij de buurtsupers en in de kroegen. Maar om de avond zelf ook vloeiend te kunnen laten verlopen, zoekt Popronde Assen nog twee tot drie vrijwilligers.

Samen met een team van ongeveer 15 vrijwilligers, zorgen jullie ervoor dat de bands op tijd kunnen beginnen, de locaties zichtbaar zijn voor het publiek, de informatiestand bemand is en dat eventuele problemen die een fantastische avond in de weg staan, getackeld worden.

Wat krijg je daarvoor terug? Uiteraard geniet je tijdens de werkzaamheden zelf ook van deze leuke avond en van de fantastische muziek. Vooraf eten jullie samen een hapje, je ontvangt het exclusieve Popronde T-shirt en de avond wordt gezamenlijk afgesloten met een drankje tijdens de gezellige afterparty. En ook niet onbelangrijk, je kunt deze mooie ervaring natuurlijk gewoon weer op je lijstje bijschrijven.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer op het bericht van Popronde Assen.

Meer informatie: www.popronde.nl of lnkd.in/dM_Zzk9

Tiplijn