Jason Staal en Sensicane & Sendeep brengen nummer Thuis uit

Jason Staal en Sensicane & Sendeep brengen nummer Thuis uit

Het hiphopduo Sendeep x Sensicane hebben afgelopen vrijdag via de online streamingdiensten samen met de oer-Hollandse Nederlandstalige singer/songwriter Jason Staal het nieuwe cross-over nummer Thuis  uitgebracht.

Boombox Media brengt hiermee voor het eerst een track uit dat een mix is van hiphop en traditioneel Nederlandstalige gitaarmuziek. Afgelopen zaterdag is via YouTube de videoclip van de track Thuis  ook uitgebracht.

Deze samenwerking met de Drentse singer/songwriter Jason Staal smaakt naar meer en dat wordt duidelijk zodra het nummer te beluisteren en de videoclip te bekijken is. Jason Staal is bekend van zijn optredens op televisie bij Paul de Leeuw en het RTL Programma All Together Now . Hij heeft samengewerkt met artiesten als Paul de Munnik (bekend van het bekende duo Acda & De Munnik) en schreef nummers voor en samen met verschillende andere artiesten.

Sendeep Ramesar is rapper en oprichter van het Noordelijke hiphoplabel Boombox Media. Hij sloeg wederom de handen ineen met rapper Sensicane (Martin Korteweg) en verschillende producers die meewerkten aan dit collaboration project. Artwork en de videoclip zijn ontworpen en geregisseerd door Gert Jan Naber en geschoten door Patrick Jansen (SpaceCadet).

De single is te beluisteren via de online streamingdiensten: Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes, Amazon en TIDAL.

Tiplijn