Nu ook gratis en gastvrije ontbijt tijdens Fiets4Daagse Assen

Nu ook gratis en gastvrije ontbijt tijdens Fiets4Daagse Assen

Op 25 juli staat in acht startplaatsen een groot, gratis en gastvrij ontbijt op het menu. RegioBank Drentse Fiets4Daagse organiseert dan voor alle fietsers een smakelijk begin van de dag.

Reeds 52 jaar wordt de Fiets4Daagse verreden door het mooie landschap van Drenthe. De organisatie is ieder jaar actief om extra beleving te bieden voor de fietsers. Dit jaar wordt dat onder andere gedaan middels het grootste, gratis en gastvrije ontbijt. Waar voorheen alleen Meppel en Westerbork een dergelijk ontbijt boden, hebben nu ook de startplaatsen Assen, Dalen, Diever, Emmen, Hoogersmilde en Norg de smaak te pakken.

Vele tafels worden gedekt om hopelijk zon 15.000 fietsers te laten genieten van een ontbijt zoals je het thuis niet iedere dag krijgt. Broodjes, beleg, jus dorange, een gekookt eitje; het kan niet op.

Horecaondernemer Bertus Witteveen uit Westerbork heeft zich als initiatiefnemer hard gemaakt om dit grote ontbijt in alle startplaatsen te organiseren. Mede ondersteund door de Provincie met toezegging van gedeputeerde Henk Jumelet kan de organisatie van de Drentse Fiets4Daagse er iets moois en vooral iets heel lekkers van te maken.

Wilt u ook mee-ontbijten? Schrijf u dan in voor RegioBank Drentse Fiets4Daagse. Dit kan eenvoudig op de geheel vernieuwde website www.fiets4daagse.nl.

Tiplijn