De nieuwste editie 2018 van REAL HUMAN BODIES in Bonte Wever

De nieuwste editie 2018 van REAL HUMAN BODIES in Bonte Wever

De nieuwste editie 2018 van REAL HUMAN BODIES komt vandaag en morgen naar De Bonte Wever.

De anatomische tentoonstelling verleent aan de hand van een omvangrijke wetenschappelijke verzameling van ca. 250 waardevolle didactische exponaten een nog meer uitgebreide geneeskundige leerstof aan de geïnteresseerde bezoekers. Deze verzameling, die nationaal en internationaal overal veel bijval geniet, bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen en 3D exhibits.

Tot voor een paar jaar was het bekijken van dode lichamen en het verkennen van de anatomische toestand uitsluitend voorbehouden aan artsen in de dissectiezalen van de universiteiten. De rondreizende tentoonstelling REAL HUMAN BODIES heeft als doel, de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers door te geven.

Na het succes van de tournee in 2017, biedt deze nieuwe en grotere versie van de REAL HUMAN BODIES aan de bezoekers een uitgebreidere expo met nog meer thema s en grote complete menselijke figuren. Deze anatomische expo brengt daarbij ook verschillende leerthema s en levert een degelijke bijdrage tot verdere opleiding in medische beroepen. Bovendien is deze tentoonstelling de ideale gelegenheid discussies op gang te brengen over onderwerpen als orgaandonatie, kanker, aids, misbruik van alcohol en nicotine en slechte eetgewoontes.

De waardigheid van de doden blijft ongeschonden, optisch zijn de tentoongestelde lichamen van de orgaandonoren precies zoals bij de studerende medici op de dissectietafels bij de anatomische opleiding. Wij willen erop wijzen dat er echte menselijke lichamen tentoonstellen en geen plastieken imitaties, of  poppen. Gebruik deze enige gelegenheid om deze grote, unieke tentoonstelling in uw regio te bezoeken!

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op: www.bodies-expo.nl
(nb. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van de tentoonstelling. Let wel even op, bij verkoop aan de deur van de tentoonstelling kan alleen betaald worden met pin.)

Aanvang
Datum: vrijdag 20 - zaterdag 21 april 2018
Zaal open: 11.00 - 18.00 uur

Tiplijn