Superbike-coureurs voor de fans op de Brink (Video)

Superbike-coureurs voor de fans op de Brink (Video)

Vanmiddag waren er op de Brink in Assen een aantal Superbike-toppers aanwezig.

De promotie was in het kader van de WK Superbikes dat dit weekend op het TT Circuit plaatsvindt. Onder andere waren Michael van der Mark, Jonathan Rea en Jake Gagne op de Brink aanwezig.

Fans konden met deze riders op de foto of konden handtekeningen krijgen. Traditioneelgetrouw hadden de coureurs hun motoren meegenomen.

Races
Op zaterdag is de Superbikerace 1 en de race van de ADAC Junior Cup. Op zondag is race 2 van de Superbikes, de Supersport, de Stock 1000, de Supersport 300 en de tweede race van de ADAC Junior Cup.

Het TT Circuit heeft met Dorna ook dit jaar weer een fanzone gecreëerd. Daar staan onder andere tientallen interessante en klassieke motoren opgesteld, staan er showbikes van coureurs en staat er vanuit de fanzone gratis een pit-walk geprogrammeerd. Iedereen met een toegangskaartje kan zonder extra kosten een kijkje nemen bij de teams in de pitstraat. Dit jaar zullen de huldigingen voor het eerst in de fanzone plaatsvinden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_Rick Jongsma
Tiplijn