Energiedag in het Duurzaamheidscentrum Assen

Energiedag in het Duurzaamheidscentrum Assen

Zondag 25 februari is er een energiedag in het Duurzaamheidscentrum Assen. Heb jij vragen over duurzaam bouwen of energie besparen? Kom dan langs op de informatiemarkt. Of doe mee aan één van de leuke activiteiten, zoals de energygame, de energieke speurtocht of een leuke knutselactiviteit.

Op de informatiemarkt kunnen bezoekers hun licht opsteken over duurzaam bouwen en andere manieren om bewust om te gaan met energie. U kunt daarnaast antwoord krijgen op de vraag hoeveel zonnepanelen uw huis nodig heeft en er wordt onder meer informatie gegeven over ecologische bouwmaterialen en isolatiemethoden.

Games
Zowel volwassenen als kinderen kunnen tijdens de Energiedag deelnemen aan activiteiten. Kinderen kunnen meedoen aan een energieke speurtocht of een knutselactiviteit waarbij ze zelf experimenteren met windenergie. Hun ouders spelen ondertussen mee met een Energygame of ontdekken met het programma Windplanner hoe het eruitziet als er een windmolen in hun straat staat.

Kortingsbon voor energieadvies
De Energiedag is gratis en kan u zelfs een kortingsbon voor energieadvies voor uw eigen woning ter waarde van ¬250 opleveren! Met dit advies kunt u nagaan hoe energiezuinig uw woning is en hoe u dat verder kunt verbeteren. De bon voor het aanvragen van dit advies is verkrijgbaar op de Energiedag. De spelregels vindt u op www.drentsenergieloket.nl. De dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer info: http://bit.ly/2GgAKz2

Tiplijn