Vrijwilligers gezocht voor komende editie Preuvenement

Vrijwilligers gezocht voor komende editie Preuvenement

In het laatste weekend van augustus is het Preuvenement in de Gouverneurstuin en op de Brink met vele optredens en een keur aan eetstandjes. De festivalbezoekers kunnen proeven, dansen, luisteren, kijken en zich verwonderen tijdens de opening van het culturele en culinaire seizoen van Assen. Om alles soepel te laten verlopen, zoekt de organisatie vrijwilligers die ze hierbij willen helpen.

Bij de kassa ben je verantwoordelijk voor de muntverkoop. Er kan betaald worden met contant geld of per pin, met aparte pin- of contantkassa’s. Je staat nooit alleen en werkt minimaal in tweetallen. De tijden zijn op zaterdag van 11.00-22.00 uur en op zondag van 11.00-20.00 uur. Een dagdeel kan natuurlijk ook.

Preuvenement Horeca
Wat is een festival zonder bar? Hier sta je als vrijwilliger te knallen met bier tappen, wijntjes schenken en frisdrank uitserveren. Er kan bij de bar alleen betaald worden met muntjes. Horeca-ervaring bij deze functie is wel zo handig maar geen vereiste. De tijden zijn op zaterdag van 11.00 – 22.30 uur en op zondag van 11.00 – 20.30 uur. Een dagdeel kan natuurlijk ook.

Wat je van de organisatie krijgt
Zonder vrijwilligers zou er helemaal geen Preuvenement zijn. ,,Als organisatie zijn we echt enorm dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers van de vorige edities. Elk jaar staat er weer een gezellige groep van zo’n 60 mensen die er samen voor gaan. Hoe tof zou het zijn als dit voor dit jaar ook weer lukt?'' Lees het rijtje hieronder om te zien wat je allemaal van ons krijgt:
• Een vrijwilligersbijeenkomst waar je het team leert kennen.
• Wij verzorgen de lunch en/of het avondeten.
• Je ontvangt muntjes om te besteden op het festival.
• Je kunt je werk voor een culturele organisatie op je cv zetten.
• En natuurlijk een onvergetelijke ervaring met elkaar!

Meld je nu aan! Help jij het Preuvenement dit jaar weer tot een daverend succes te maken? Stuur een reactie met informatie over jezelf en je beschikbaarheid naar Viola Aalders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij is de vrijwilligerscoördinator en neemt na je aanmelding contact met je op.

Tiplijn