Assenaren testen Asser restaurants voor youtube-kanaal We Eat Food

Assenaren testen Asser restaurants voor youtube-kanaal We Eat Food

Vier jonge Assenaren zijn sinds een aantal maanden begonnen met het youtube-kanaal We Eat Food. Zij testen verschillende restaurants in Assen en maken hierover verschillende afleveringen.

De kern van We Eat Food bestaat uit Assenaren Joy Veldhuis, Joost Webbink, Matheus Pattinasarany en Dzyan Wattimena. Dzyan heeft een eigen multimediabedrijf (Keys-Works), en met die ervaring is deze groep een aantal maanden geleden begonnen met het uittesten van deverschillende restaurants.

In de eerste aflevering worden er in verschillende restaurants in Assen de steaks getest. In de tweede aflevering gaat We Eat Food langs bij een aantal zogenaamde All You Can Eat restaurants in Assen. In de derde aflevering - die zo snel mogelijk online komt - worden restaurants getest op hun spare-ribs.

Bij elk restaurant wordt de vaste groep aangevuld met special guests. Ook worden de afleveringen soms aangevuld met anekdotes, of specials in het buitenland. Na 5-6 weken (dus 5 of 6 afleveringen) monteert Dzyan van alle losse items een creatieve aflevering. Uiteindelijk wil We Eat Food vooral zoveel mogelijk restaurants in Assen in beeld brengen, een sfeerimpressie geven en de horeca in Assen op een leuke manier op de kaart zetten.

Alle videos zijn te vinden op de We Eat Food Youtubechannel: www.youtube.com/channel/UCLTvc_PFFYa12uc3zkNaPpw.

Tiplijn