Volledig programma jubileumweek winkelcentrum Vredeveld bekend

Volledig programma jubileumweek winkelcentrum Vredeveld bekend

Nog een paar dagen is het zover, winkelcentrum Vredeveld viert dan het 50-jarig bestaan. Vanaf donderdag 21 september zal dan ook vanaf 13:00 uur het feest gaan losbarsten. 

De afgelopen tijd kon je er al niet omheen dat de organisatie enkele grote gasten heeft weten uit te nodigen die eind volgende week het winkelcentrum op hun kop zullen gaan zetten. Nu is ook de volledige programmering bekend gemaakt. 

De connectie tussen het centrum en de wijk staat tijdens de Jubileumweek centraal. Op vrijdag 22 september organiseren zij in samenwerking met Thania Lawrence, bekend van TikTok, een veiling waarbij de volledige opbrengst van de veiling geschonken wordt aan gezinnen welke het niet breed hebben.

Check hieronder het programma:

Klik op het plaatje om te vergroten. Tekst gaat door onder het plaatje

vredeveld

Iliyas, bestuurslid van winkeliersvereniging Vredeveld en tevens eigenaar van Studio Cosi, benadrukt om vanwege de drukte vooral op tijd te komen. ,,Het kan zijn dat het te druk is en dat mensen helaas geen toegang meer kunnen krijgen tot het terrein in verband met de veiligheid, en dat zou jammer zijn'', vertelt hij. Iliyas vervolgt: ,,Daarbij willen wij vragen dat mensen zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het Openbaar Vervoer richting de Jubileumweek komen. De gehele parkeerplaats is gedurende het evenement afgezet. Parkeren kan rond het centrum en aan de Vredeveldseweg in de daarvoor bestemde parkeervakken.''

Tiplijn