Podium Zuidhaege werkt samen met jongeren aan volgend Urban Art Festival

Podium Zuidhaege werkt samen met jongeren aan volgend Urban Art Festival

Podium Zuidhaege nodigt enthousiaste jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud uit om deel te nemen aan het GOTCHA! jongerenpanel. Dit unieke initiatief biedt jongeren de kans om samen met de ervaren professionals van de organisatie te werken aan het GOTCHA! Urban Art Festival, een jaarlijks terugkerend themafestival dat dit jaar plaatsvindt op 25 en 26 november.

Ieder jaar organiseert Podium Zuidhaege in Assen diverse themafestivals met een programmering die afstraalt op de stad en de regio, maar ook een (inter)nationale aantrekkingskracht heeft. Het GOTCHA! Urban Art Festival is daar één van. Het tweedaagse evenement is een viering van alles wat met urban art te maken heeft; van breakdancing tot freerunning en van street art tot skateboarding. Bezoekers aan het festival kunnen hun vaardigheden aanscherpen tijdens workshops en masterclasses, genieten van te gekke showcases en gelijkgestemde urban art liefhebbers ontmoeten.

Samenwerking met jongeren
De voorzieningen en evenementen voor jongeren in Assen zijn de afgelopen jaren erg wisselend geweest. Meerdere partijen zijn zoekende naar een passend aanbod om de jeugd mee te bedienen, maar zijn hier niet altijd even succesvol in geweest. Podium Zuidhaege heeft zich inmiddels bewezen met een divers aanbod aan themafestivals en heeft een eerste groep jongeren al flink geënthousiasmeerd met een pakkende programmering. Het podium wil jongeren nu ook actief betrekken bij het vormgeven van het volgende grote festival: GOTCHA! Het jongerenpanel zal vanaf donderdag 28 september wekelijks bijeenkomen om samen met programmeur Anna en productieleider Mandy het festival tot leven te brengen. Ook tijdens het festival zelf krijgen de jongeren de kans om mee te werken als onder andere floormanager en artiestenbegeleider. Er is een vergoeding voor de deelname beschikbaar.

Aanmelden
Deelname aan het panel biedt de unieke gelegenheid voor jongeren om hun stem te laten horen, waardevolle ervaring op te doen in de evenementenbranche en bij te dragen aan het creëren van een onvergetelijk festival. Jongeren die deze kans willen aangrijpen worden vriendelijk verzocht om voor vrijdag 22 september een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van hun naam, leeftijd en een korte motivatie waarom zij een waardevolle aanvulling zijn op dit panel.

Tiplijn