VVD Assen: wij willen de grootste partij worden

VVD Assen: wij willen de grootste partij worden

Zaterdag was de start van de VVD-campagne met de onthulling van een nieuw Asser Stadsgezicht: een kunstzinnige Asser skyline.

Zaterdagmiddag was de gehele VVD Assen aanwezig bij de start van de VVD-campagne tijdens de onthulling van twee kunstwerken. Daarmee geeft de VVD extra kracht bij de tentoonstelling Monumentaal Assen in het Drents Museum, en natuurlijk van de prachtige tentoonstellingen in Kunstplaza Schurer.

De VVD is de stad in geweest en heeft volgens de lijsttrekker veel bezoeken gebracht aan de gewone Assenaren om te luisteren naar hun wensen. Dit hebben ze vertaald in een verkiezingsprogramma. Verder gaat de partij graag met de Asser bevolking in gesprek om samen zorg te dragen dat Assen weer gaat bruizen.

Grootste politieke partij van Assen
Tevens geeft de lijsttrekker in zijn campagnespeech aan dat zij als partij weer de grootste willen worden in Assen. Daarmee willen ze samen met andere partijen zorgdragen voor een leefbaar en compact winkelhart in het Asser centrum.

Tegen outlet TT
Ondanks dat de partij de laatste jaren voor de TT-outlet was, zal de VVD nu gaan switchen van voor  naar tegen  een outlet. We gaan voor een welvarende binnenstad en daar past geen TT Outlet bij , laten ze weten. Verder hoopt de partij dat de besluiten over de Outlet zal worden verplaatst tot na de verkiezingen van 21 maart 2018.

Aansluitend is de campagne-aftrap van de VVD Assen op het Koopmansplein.
Meer informatie: https://assen.vvd.nl/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn