Helpende handjes bij NL doet op 10 maart gezocht

Helpende handjes bij NL doet op 10 maart gezocht

De medewerkers van de Kloosterakker in Assen kunnen nog wat helpende handen gebruiken op zaterdag 10 maart van 9.00 - 13.30 uur.

Een paar uurtjes samen aan de slag. Je sluit met een gezamelijke lunch af. En de bewoners kunnen dan weer genieten van een groene en fleurige omgeving!

Omschrijving
Zij willen op 3 etages, die in een cirkel lopen, de galerijen van groene aanslag ontdoen, het hekwerk schoonmaken en de tuinstoelen schoonmaken. Als dit klaar is willen ze bij de woningen bloempotten met bolletjes plaatsen. Het gaat hier om 11 woningen, waar 80 mensen wonen met het ziektebeeld dementie.

Resultaat
Klaar voor het voorjaar! Het aangezicht van de 11 woningen heeft weer een verzorgde aanblik. Bewoners met het ziektebeeld dementie ervaren een veilige en prettige leefomgeving waar ze zich thuis en op hun gemak kunnen voelen.

Bijzonderheden
Je vindt Kloosterakker aan de Rondgang 7. Dat is tegenover de Lidl. Je kunt ook via de ingang in de parkeergarage. In beide gevallen druk je op de bovenste bel (7). De deur wordt via de intercom voor je geopend en je gaat met de lift naar de derde etage. Daar volg je de bordjes Treffer.

meer kijk www.nldoet.nl/klus/33967

Tiplijn