Geslaagde elfde editie van HorecaEvenTT in Assen (video)

Geslaagde elfde editie van HorecaEvenTT in Assen (video)

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.

Een goede opkomst van bezoekers maakte de 11e HorecaEvenTT wederom tot een succes. De organisatie, maar ook de deelnemende bedrijven, spreken weer vol lof over deze 11e editie. Iedereen heeft goede zaken gedaan en de bezoekers hebben kunnen smullen van de huidige kennis in de Horeca 2018.

Drie dagen lang stond HorecaEvenTT in het teken van inspireren, motiveren, experimenteren. Drie dagen een informele sfeer waarin onze standhouders hun nieuwste, maar ook bestaande producten presenteren. De nieuwste trends op wijngebied op het vernieuwde wijnplein, prachtige producten proeven van eigen bodem op het streekproductenplein.

Ook niet meer weg te denken is EvenTT Culinair. Met zijn team van vakmensen is EvenTT Culinair nog altijd een grote inspiratiebron niet alleen voorde huidige horecamedewerkers, maar ook voor de komende generaties jonge koks, gastheren en gastvrouwen. EvenTT Culinair is bijzonder vanwege zijn prachtige wedstrijden, waaronder onze grote trots "Grand Prix EvenTT Culinair", en daar kwam nu op de maandag de Maître Roelof van der Laan Bokaal bij.

Meer kijk: http://www.horecaeventt.nl/

Tiplijn