Wereldwijde workshop door Asser ondernemers

Wereldwijde workshop door Asser ondernemers

Dinsdag 13 en woensdag 14 februari vinden de Wereldwijze Workshops plaats in De Nieuwe Kolk. Dit keer geheel in het teken van Amerika.

Beleef interessante stijlen, smaken, geuren en activiteiten tijdens drie verschillende workshops gegeven door enthousiaste Asser ondernemers. Voor leden van de bibliotheek van DNK zijn de workshops gratis te bezoeken.

Na eerdere, succesvolle edities van de workshopavonden van DNK staan in februari wederom de Wereldwijze Workshops op het programma. DNK werkt hierbij samen met zes Asser ondernemers die zorgen voor de creatieve invulling van de workshops. Dit jaar geheel in het teken van The American Dream.

Geniet van workshops, een fantastische sfeer en gezellige livemuziek! Kom heerlijke pizza s bereiden met New York Pizza, bereid een Valentijns diner met Restaurant de Messchen en leer van wereldbarista Ron de Wit de lekkerste koffiesnufjes. De Tekentafel leert je de technieken van Keith Haring, laat je huid heerlijk verzorgen door Oriflame of ga creatief aan de slag met Popart onder leiding van Marree Opticien. Schoonheidssalon La Chèl zorgt er samen met Woman Wishes voor dat iedere deelnemer goed verzorgd en mooi opgemaakt weer de deur uitgaat.

Op de avond zelf ontdek je aan welke drie workshops jij deelneemt.

Meer informatie en tickets via dnk.nl.

Tiplijn