Stadspartij PLOP trapt verkiezingscampagne op Koopmansplein af

Stadspartij PLOP trapt verkiezingscampagne op Koopmansplein af

Afgelopen zaterdag is de verkiezingscampagne van Stadspartij PLOP van start gegaan.

Op het Koopmansplein is de aftrap gegeven door lijsttrekker Janna Booij: ,,We merken al dat er veel belangstelling is voor de gemeenteraadsverkiezingen en staan te trappelen om aan de slag te gaan. Dit is het gevoel van de vijfentwintig lokale kandidaten.

De politiek leeft in het algemeen, en zeker in Assen. Of het nu gaat om de discussies rondom wel of geen FOC, de toekomst van de binnenstad, een ijssportcentrum, een openluchtzwembad, al dan niet de Formule 1 op het circuit, het raakt volgens PLOP de Assenaar.

Als het om Assen gaat, gaat het om u en ons. Stadspartij PLOP is er voor u. Iedereen wil gehoord worden; een beetje burgemeester zijn & & bij Stadspartij PLOP kan dat. Niet alleen tijdens de verkiezingscampagne, maar altijd en overal. Samen met onze inwoners bekijken wij wat goed is voor Assen.

Booij: ,,We hebben vandaag al veel leuke gesprekken met geïnteresseerde voorbijgangers én gerichte bezoekers gevoerd  ondanks het typisch Nederlandse februariweer.

De komende weken komt u de Stadspartij PLOP weer regelmatig tegen in de wijken of op het Koopmansplein. Het PLOP-team 2018-2022 is dan voor iedereen aanwezig.

Tiplijn