Voorlichtingsavond over hartklepafwijkingen in het WZA

Voorlichtingsavond over hartklepafwijkingen in het WZA

Samen met Harteraad (voorheen: de Hart&Vaatgroep) organiseert het Wilhelmina Ziekenhuis Assen een voorlichtingsavond over hartklepafwijkingen en hartklepoperaties.

Cardiologen mw. drs. C.C. van der Pijl-Teunisse en mevr. M. Pentinga van het WZA geven uitleg over de verschillende hartklepafwijkingen, de behandelmethodes en de nieuwste inzichten op dit gebied. Er is ook een ervaringsdeskundige die vertelt hoe hij de operatie heeft ervaren. Uiteraard is er gelegenheid om uw vragen te stellen. In de pauze kunt u de informatiestands bezoeken.

De hartkleppen zorgen ervoor dat het bloed in de goede richting door het hart stroomt. Ze openen en sluiten zich als het hart zich samentrekt. Wat betekent het als hier zich afwijkingen voordoen? Welke behandelingen zijn er? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens deze voorlichtingsavond.

Wanneer?
Woensdag 14 februari 2018.

Hoe laat?
Het programma begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 18.30 uur.

Waar?
De bijeenkomst vindt plaats in zaal 2/3. (Na aankomst in de centrale hal gaat u naar links, achter het winkeltje en het restaurant langs. Aan het einde van de gang ziet u zaal 2/3.)

Kosten?
De toegang is gratis.

Aanmelding
U kunt zich vóór maandag 12 februari aanmelden bij Harteraad (voorheen: de Hart&Vaatgroep). Dat kan alleen digitaal via www.harteraad.nl/agenda/bijeenkomst-hartklepafwijkingen-wza/

Erik Smit
Tiplijn