Lezing van Assenaar Hans de Graaf over zijn net verschenen boek

Lezing van Assenaar Hans de Graaf over zijn net verschenen boek

Op dinsdag 6 februari geeft Assenaar Hans de Graaf bij Van der Velde Boeken Assen een lezing over zijn recent verschenen boek Breinlijnen - 10 kilo afvallen in 100 dagen . Aansluitend zal er gelegenheid zijn het boek te laten signeren.

Wil je wel eens weten waarom de bestaande diëten voor jou nooit echt hebben gewerkt? Kom dan op dinsdag 6 februari 2018 naar Boekhandel Van der Velde in Assen! Hans de Graaf verzorgt vanaf 19:30 uur een lezing over zijn gelijknamige boek Breinlijnen. Hij behandelt wat eten in en met je hersenen doet. En hoe je je hersenen kunt sturen om ... MINDER te eten.

Te zwaar? Het is de schuld van je brein!
Waarom je dieet gesaboteerd wordt in je hoofd Afvallen is moeilijk. En op gewicht blijven nog veel moeilijker. Vandaag is het echter moeilijker dan ooit te voren. Niet alleen is er veel en goedkoop eten beschikbaar, we worden er ook nog eens de hele dag door mee geconfronteerd. Bijvoorbeeld op Instagram, Facebook en via advertenties op billboards en in tijdschriften. Tegelijkertijd is er in de bladen en op internet veel aandacht voor allerlei soorten diëten en voedingsfilosofieën. En deze spreken elkaar ook nog vaak tegen.

Onderbelicht is gebleven welke rol je hersenen spelen in het omgaan met voedsel en je dieet. Is het eigenlijk wel mogelijk om blijvend af te vallen zonder aandacht te geven aan hoe je brein werkt? Hans de Graaf combineert in zijn boek Breinlijnen drie populaire onderwerpen: brein, eten en afvallen. Hans is gespecialiseerd in effectieve besluitvorming (en alles wat daarbij mis kan gaan). Uiteindelijk is alles wat je in je mond stopt ook het resultaat van een of meerdere eetbeslissingen.

In deze lezing leert drs. Hans de Graaf je hoe je brein werkt als het om voedsel en beloning gaat, waarom afvallen zo moeilijk is en natuurlijk wat voor breintrucs je kunt toepassen om wel succesvol te zijn. Na de pauze heb je alle gelegenheid om je vragen over het brein of afvallen te stellen aan Hans. Bovendien ga je samen met Hans je CalorieQ bepalen. Wat weet jij van calorieën, van smaak en van eten?

Hans de Graaf
Hans de Graaf (51) woont en werkt in Assen. Hans woog ooit 115 kilo! Verschillende keren is hij afgevallen, maar ... het kwam er altijd weer snel aan. In september 2015 is Hans begonnen met afvallen. Hij ontwikkelde daarvoor zijn eigen systematiek, nu bekend als breinlijnen. Hij viel daarmee meer dan 10 kilo af in 100 dagen. Belangrijker nog, het kwam er deze keer niet meer aan.

Hans studeerde Analytische Chemie en heeft onder andere 4 jaar in de farmaceutische industrie gewerkt . In 2015 gooide Hans het roer helemaal om. Hij werd spreker, met als onderwerp Brainful Leadership. Met Brainful bedoelt Hans dat je alle eigenschappen van je brein moet gebruiken en niet alleen die eigenschappen die door de situatie waarin je je bevindt getriggerd worden. Begin 2018 verscheen zijn eerste fysieke boek: Breinlijnen - 10 kilo afvallen in 100 dagen .

(Datum: 6 februari // Locatie: Van der Velde boeken Assen // Tijdstip: 19.30 uur // Entree: ¬5,- incl. consumptie // Aanmelden is gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0592- 317519)

Tiplijn